Tisztító arckezelés | Beatrix szépségközpont

Tisztító arckezelés

Kezelés eredményei

 • A pórusok kitisztulnak.
 • A bőr felfrissül, annak oxigénfelvétele fokozódik.
 • A bőr tapintása simává válik.

Kezelés ára

 • Tisztító kezelés
  Jean d'Arcel termékekkel9 900 Ft
 • Tisztító alap arckezelés (masszázs nélkül)
  Jean d'Arcel termékekkel7 900 Ft
 • Normalizáló kezelés pattanásos bőrre
  Jean d'Arcel termékekkel9 900 Ft
 • mikrodermabrázióval+ 1 500 Ft
 • ultrahangos hatóanyagbevitellel+ 3 000 Ft

Az arctisztítás jelentősége napjainkban igen fontos. Nem csak a levegő szennyezettsége miatt, hanem mert alapja az ápolt megjelenésnek is, hiszen ez az, ami elsőként szembetűnik, s amit megkövetelnek a mai elvárások. 

A tisztító arckezelések során a bőrt aktuális állapotának megfelelően kezeljük, a meglévő mitesszereket eltávolítjuk, majd hidratáljuk, tápláljuk azt. Pattanásos, problémás bőrű vendégeinknél a meglévő mitesszerek eltávolítása mellett célunk a gyulladásos folyamatok csökkentése és a faggyútermelődés normalizálása.

A kezelés eredményeképpen a pórusok kitisztulnak, javul a bőrlégzés, az arc újra üde és friss lesz, tapintása pedig puhává válik. 

Vendégeinknek lehetősége nyílik rá, hogy arckezelésükkel egyidőben támogassák szervezetük harmonikus működését Doctor Life nyirokmasszázs kezeléssel, mely igazi kényeztetés is egyben.


Választható tisztító arckezeléseink

Tisztító kezelés

kezelés menete: letisztítás, peeling, tonizálás, hidratáló pakolás dekoltázsra, felpuhítás, tisztítás, fertőtlenítés, arcpakolás, szérum, arc- és dekoltázsmasszázs, befejező ápolás

Tisztító alap arckezelés (masszázs nélkül)

kezelés menete: letisztítás, peeling, tonizálás, felpuhítás, tisztítás, fertőtlenítés, arcpakolás, befejező ápolás

Normalizáló arckezelés problémás bőrre

kezelés menete: letisztítás, peeling,tonizálás, felpuhítás, tisztítás, fertőtlenítés, helyreállító pakolás, soft lézeres ultrahang kezelés*, befejező ápolás

A tisztító arckezelések kiegészíthetőek az alábbi gépi kezelésekkel:

– a mikrodermabrázió során jelentősen javul a bőr hatóanyagfelvevő-képessége, elősegíti a bőrlégzést és sejtmegújító hatása van. Bővebben a mikrodermabrázióról.

– az ultrahang során a bőrtípusnak megfelelő szérum könnyebben és mélyebben szívódik fel, továbbá javítja a hám anyagcseréjét. 

*A soft lézeres biostimuláció elősegíti a heg nélküli gyógyulást és a bőr gyorsabb regenerálódást. Az egyidejűleg alkalmazott vörös fényterápia fájdalomcsökkentő és gyulladáscsökkentő hatásának köszönhetően javítja a pattanásos arcbőrök állapotát.