Rádiófrekvenciás arcfeszesítés

Kezelés eredményei

Kezelés ára

16 000 Ft

Rádiófrekvenciás arcfeszesítés

A rádiófrekvenciás kezelés a bőr természetes kollagén termelődését serkenti, a meglévő kollagén rostokat feszesíti, és beindítja a kötőszövet regenerálódását. A kezelés kúraszerű eredményeként a bőr újabb, rugalmasabb kollagén rostokat képez, így a kezelt bőr teljesen átépül, hatására egy fiatalosabb és feszesebb bőrfelület jön létre, a mimikai ráncok mélysége csökken, az apróbb ráncok kisimulnak. Kúraszerű alkalmazás során hónapokig tartó hatást érünk el.

A rádiófrekvenciás arcfeszesítő kezelés menete:
1. lépés: szennyeződések eltávolítása a bőrről
2. lépés: az elhalt hámsejtek eltávolítása
3. lépés: tonizálás
4. lépés: arcfeszesítés rádiófrekvenciával
5. lépés: sonorezonancia
6. lépés: befejező ápolás

Mitől veszíti el a bőr a feszességét?
Bőrünk kötőszövetének egyik legfontosabb összetevője a kollagén, mely a bőr rugalmasságáért, feszességéért felel. Azonban az idő előrehaladtával és a fénykárosodás eredményeképpen a szervezetünkben található kollagén mennyisége csökken, így bőrünk rugalmassága csökken, arcbőrünk megereszkedik és ráncok jelennek meg a bőr felszínén. A rádiófrekvenciás arcfeszesítéssel azonban ez a folyamat lassítható és segítségével a bőr természetes kollagén termelése fokozható.

Hogyan hat a rádiófrekvenciás arcfeszesítés?
A rádiófrekvenciával közvetített energia képes átépíteni a bőr mélyebb, kollagénnel átszőtt kötőszöveti rétegét anélkül, hogy a bőr felületén bármilyen látható vagy érezhető sérülést okozna. A rádiófrekvencia által kiváltott hőhatás a már meglévő kollagén rostokat feszesíti, és beindítja a kötőszövet regenerálódását, továbbá élénkíti az anyagcsere-folyamatokat, növeli a sejtek biokémiai aktivitását és javul az oxigenizáció. Ezzel a bőr saját önregeneráló folyamatait beindítva fiatalodik meg.

A rádiófrekvenciás arckezelés nem végezhető:
– szív pacemakerrel rendelkezőkön vagy szívprobléma esetén
– epilepszia vagy hasonló állapot gyanúja vagy diagnosztizálása esetén
– daganatos megbetegedés esetén
 bőrgyógyászati probléma, lázas állapot vagy herpeszes betegség esetén