Sophia

Arcfiatalítás

Rádiófrekvenciás arcfeszesítés

Ajánlott megereszkedett bőrre, amikor a bőr veszít feszességéből, tömörségéből és az orr-ajak barázda elmélyül. A kezelés a meglévő kollagén rostokat feszesíti és beindítja a kötőszövet regenerálódását.

Tű nélküli mezoterápia

Ajánlott a bőr mélyrétegi vízhiányának csökkentésére, az orr-ajak barázda és szemöldök között elmélyült ráncok kezelésére. A bőr mélyebb rétegeibe orvosi tisztaságú hatóanyagokat juttatva csökken a ráncok mélysége.

Sono beauty lifting kúra

Ajánlott azoknak, akik műtét és injekciós kezelések nélkül szeretnének évekkel fiatalabbnak kinézni. A kellemes érzést adó exkluzív 3 hetes fiatalító program keretén belül a bőr biológialag 3-5 évet fiatalodik, hatása pedig 1 évig tart.

Dermapen mikrotűs kezelés

Ajánlott a ráncok ellen, a bőr textúrájának javítására, a hegek mélységének csökkentésére és az egyenetlen, tág pórusú bőr kezelésére. Szabályozott mikrosérüléseket okozva a bőr természetes gyógyulási folyamataira építve fejti ki hatását.

Arcfiatalító lifting program

Ajánlott azoknak, akik műtét és injekciós kezelések nélkül szeretnék, hogy a ráncok kisimuljanak és a bőr feszesebb legyen. A szépségprogram hatására a bőr 9-12 hónapon át is megőrzi fiatalos megjelenését.

0
    0
    Bevásárlókosaram