Rádiófrekvenciás arcfeszesítés

Ajánlott megereszkedett bőrre, amikor a bőr veszít feszességéből, tömörségéből és az orr-ajak barázda elmélyül. A kezelés a meglévő kollagén rostokat feszesíti és beindítja a kötőszövet regenerálódását.

Tû nélküli mezoterápia

Ajánlott a bőr mélyrétegi vízhiányának csökkentésére, az orr-ajak barázda és szemöldök között elmélyült ráncok kezelésére. A bőr mélyebb rétegeibe (irharéteg) hyaluronsavat juttatva csökken a ráncok mélysége,az arc feltöltődik, az arcbőr hidratálttá, kisimultá válik. 

Kleantous skinjection

Ajánlott azoknak, akik több napig tartó, azonnali eredményt szeretnének elérni már az első alkalom után pl.  fontos alkalmak, esküvő előtt. Azonnali lifting hatása mellett, lazítja az izmokat, kisimítja a ráncokat és intenzíven hidratál.

Sono beauty lifting kúra

Ajánlott azoknak, akik műtét és injekciós kezelések nélkül szeretnének évekkel fiatalabbnak kinézni. A kellemes érzést adó exkluzív 3 hetes fiatalító program keretén belül  a bőr biológialag 3-5 évet fiatalodik, hatása pedig 1 évig tart. 

Dermaroller kezelés

Ajánlott élettelen, tónusát vesztett, heges bőrre. A dermarollerrel végzett kezelés drasztikusabb kozmetikai eljárás, melynek során több száz hajszálvékony tű szúrásainak hatására a bőr saját öngyógyító folyamatait beindítva újul meg. 

Feszesítô szépségprogram

Ajánlott megereszkedett bőrre, amikor a bőr veszít feszességéből, tömörségéből. A 6 hetes program hatására az arc kontúrjai harmonikusabbá válnak és a bőr feszesebb lesz. A bőr 4-5 hónapon át is megőrzi fiatalos megjelenését.

Ráncfeltöltô szépségprogram

Ajánlott azoknak, akiket a vízhiány okozta ráncok megjelenése és az elmélyült mimikai ráncok zavarnak. A 6 hetes szépségprogram kisimultabb és teltebb bőrt, harmonikusabb arckontúrt eredményez.