Sophia

Kozmetikai arckezelések

Hydra Beauty arckezelés

Bőrmegújító orvos-esztétikai kezelés, amely minden eddiginél hatékonyabb bőrfelszíni tisztítást tesz lehetővé fájdalommentesen, miközben a bőrt mélyen hidratálja. Ajánlott bármely bőrtípusra.

Kleanthous kezelés

Ajánlott, ha már kialakultak a ráncok és az arcbőr dehidratálttá vált, vesztett ragyogásából. A Kleanthous c.s.m peptidjeinek köszönhetően a bőr hidratáltsága fokozódik, újra élettel teli és sugárzó lesz.

Tisztító arckezelések

A tisztító kozmetikai kezelés során a meglévő mitesszereket eltávolítjuk, a pórusok kitisztulnak, a bőrlégzés javul és az arc újra üde és friss lesz. Mitesszeres és problémás arcbőr esetén javasolt kezelés.

C vitamin kezelés

Ajánlott, ha az arcbőr fakóvá vált, elvesztette hidratáltságát és már kisebb ráncok is láthatóak. A kezelés feltölti a bőrt C vitaminnal és annak energiáival, sugárzóvá és egyenletessé varázsolja azt.

Kleantous skinjection

Ajánlott azoknak, akik több napig tartó, azonnali eredményt szeretnének elérni pl. fontos alkalmak, esküvő előtt. Azonnali lifting hatása mellett, lazítja az izmokat, kisimítja a ráncokat és intenzíven hidratál.

Hidratáló arckezelés

Ajánlott 20-30 év között, amikor még nem alakultak ki apróbb ráncok és a bőr rugalmassága sem csökkent. A kezelés hatására a bőr hidratáltsága fokozódik és segít megelőzni a ráncok kialakulását.

Intenzív bőrmegújító kezelés

Ajánlott azoknak, akik friss, energetizált bőrt szeretnének. A kezelés során használt AHA komplex kíméletesen újítja meg a bőrt, felfedi a bőr egészséges fényét és ragyogását.

Mikrodermabrázió

Ajánlott bármely bőrtípusra, amelynek felfrissülésre, megújulásra van szüksége. A kezelés hatására az új sejtek képződése felgyorsul, a bőrfelszín puhává válik, a bőr oxigén-, és hatóanyagfelvétele fokozódik.

Bôrmegújító program

Ajánlott azoknak, akik friss, egységes arcbőrre és egyenletes bőrfelszínre vágynak. A bőrfelszín megújítása fájdalmatlanul, kellemetlenség és gyógyulási idő nélkül történik. Alkalmazása az őszi-téli hónapokban javasolt.

Hidratáló program

Ajánlott azoknak, akiket zavar a vízhiány okozta finom ráncok megjelenése, de a bőr még nem veszített rugalmasságából. A rövidebb kezeléssorozat kisimítja a szarkalábakat, fokozza a hidratáltságot és a bőr saját fényét.

0
    0
    Bevásárlókosaram