Kleanthous arckezelés

Ajánlott 30 év felett, ha már kialakultak a ráncok és az arcbőr dehidratálttá vált, vesztett ragyogásából. A Kleanthous c.s.m peptidjeinek köszönhetően a bőr hidratáltsága fokozódik, újra élettel teli, sugárzó lesz.

C vitamin kezelés

Ajánlott, ha az arcbőr fakóvá vált, elvesztette hidratáltságát és már kisebb ráncok is láthatóak. A kezelés feltölti a bőrt C vitaminnal és annak energiáival, sugárzóvá és egyenletessé varázsolja azt, a ráncok kisimulnak.

Tisztító arckezelés

Ajánlott mitesszeres illetve pattanásos arcbőrre. A tisztító kezelés során a meglévő mitesszereket eltávolítjuk, a pórusok kitisztulnak, a bőrlégzés javul és az arc újra üde és friss lesz. Pattanásos bőrnél csökkentjük a gyulladást.

Hidratáló lapmaszk kezelés

Ajánlott 20-30 év között, amikor még nem alakultak ki apróbb ráncok és a bőr rugalmassága sem csökkent. A kezelés hatására a bőr hidratáltsága fokozódik és segít megelőzni a ráncok kialakulását.

Glikolsavas bôrmegújítás

Ajánlott azoknak, akik friss, energetizált bőrt szeretnének mindössze egy óra alatt. A kezelés során használt AHA komplex kíméletesen újítja meg a bőrt, felfedi a bőr egészséges fényét és ragyogását.

Mikrodermabrázió

Ajánlott bármely bőrtípusra, amelynek felfrissülésre, megújulásra van szüksége. A kezelés hatására az új sejtek képződése felgyorsul, a bőrfelszín puhává válik, a bőr oxigén-, és hatóanyagfelvétele fokozódik.