Dermaroller

Kezelés eredményei

3 alkalmas kúra ára

75 000 Ft

Dermaroller

A dermaroller kezelést több száz hajszálvékony tűvel borított hengerrel végezzük, mellyel apró mikrosérüléseket okozva a bőrön beindítjuk a bőr saját regeneráló, öngyógyító mechanizmusát. A dermaroller kezelés élettelen, tónusát vesztett, heges bőrre ajánlott. A kollagén indukciós terápia (dermaroller) hatására az apró ráncok kisimulnak, a tág pórusok összeszűkülnek, az aknés hegek halványodnak, a bőr tónusosabbá és feszesebbé válik.

A megfelelő végeredmény eléréséhez több kezelés javasolt, mivel a kezelés a bőr természetes folyamatát indítja be. A kezelés hatása hetek múlva látszik igazán, mert az arcbőrnek szüksége van időre a regenerálódáshoz és a megújuláshoz. A kezelések között minimum 10-14 napnak kell eltelnie. A kúra befejeztével elért állapot fenntartásához 1-2 havonta ajánlott személyre szabott arckezelést végezni.

Hogyan hat a dermaroller kezelés?
A dermaroller kezelést több száz hajszálvékony tűvel borított hengerrel végezzük, mellyel apró mikrosérüléseket okozva a bőrön beindítjuk a bőr saját regeneráló, öngyógyító mechanizmusát. A dermaroller kezelésnek köszönhetően a bőr fiziológiás kollagén termelődése 300-400%-kal fokozódik, hatására a kollagén állomány lecserélődik, új, frissebb és hidratáltabb lesz, a kötőszövet vastagsága és rugalmassága megnő. A kollagén indukciós terápia (dermaroller) hatására az apró ráncok kisimulnak, a tág pórusok összeszűkülnek, az aknés hegek halványodnak, a bőr tónusosabbá és feszesebbé válik. A dermaroller kezelés hatékonyságát növeljük azzal, hogy a tűk által létrehozott „mikrocsatornákon” keresztül különböző hatóanyagokat juttatunk a bőrbe (pl: hyaluronsav, argirelin, A-, B-, C-vitamin), ezeknek a hatóanyagnak a felszívódását a kezelés végén sonorezonanciás kezeléssel fokozzuk. A sonorezonancia a dermaroller kezelés során jelentkező bőrvörösség gyors csökkenését is elősegíti, mely gyorsítja a kezelt bőrfelület regenerálódását is.

A dermaroller kezelés után:
– A bőr 1-4 napig kipirosodhat, ez a pirosság a gyógyulási folyamattal csökken.
– Az esetleges hiperpigmentáció elkerülése érdekében a kezelést követő 6-8 hétben a kezelt területet min. 20-as faktorú fényvédővel kell védeni, napozás, szoláriumozás tilos!
– 3 napig tilos az aktív sport, szaunázás, úszás.
– A bőr hidratálására fokozott figyelmet kell fordítani.


A dermaroller / kollagén indukciós terápia nem végezhető:
– Epilepszia vagy hasonló állapot gyanúja vagy diagnosztizálása esetén
– Lázas állapot vagy bőrbetegség esetén (herpesz, ekcéma, akné)
– Keloidos hegesedésre való hajlam esetén
– Autoimmun betegség esetén
– Szteroidos gyógyszerek szedése után min. 1 hónapig
– Botox kezelés után 2 hétig
– Terhesség, szoptatás ideje alatt
– Véralvadásgátló szedése esetén
– Cukorbetegség esetén