Sophia

Hidratáló lapmaszk kezelés

Hidratáló lapmaszk kezelés

Kezelés eredményei

Kozmetikai kezelés ára

22 000 Ft

Nyak,- és dekoltázskezeléssel
25 000 Ft

Hidratáló arckezelés

A hidratáló arckezelés ajánlott 20-30 év között, amikor még nem alakultak ki apróbb ráncok és a bőr rugalmassága sem csökkent. A kezelésnek köszönhetően az arcbőr azonnal frissé, hidratáltabbá és ragyogóvá válik. Védelmet nyújt a környezeti ártalmakkal, stressz faktorokkal szemben és az oxidatív stressz ellen is védi a bőrt, és segít megelőzni a ráncok kialakulását. 

A hidratáló arckezelés menete:

  1. szennyeződések eltávolítása a bőrről
  2. elhalt hámsejtek eltávolítása peelinggel
  3. frissítő tonizálás
  4. hyaluron peptid szérum felvitele
  5. sonorezonanciás kezelés
  6. befejező ápolás

A kezelés opcionálisan kiegészíthető a nyak,- és dekoltázs ápolásával, mert ezen terület sokkal gyorsabban öregszik, mint az arcbőrünk. Így idősebb korban egyre nagyobb lehet a kontraszt, az arc,- nyak,- és a dekoltázs között, ha nem fordítunk kellő figyelmet az ápolására. A kezelés ideje alatt a a nyak-, és dekoltázs területére a bőr állapotának megfelelő krémmaszk kerül felhelyezésre.

A kezelések során alkalmazott értékes hatóanyagok nedvességgel töltik meg a bőrt, helyreállítják a bőr hidro-lipid egyensúlyát és segítik a bőr természetes védekező rendszerének a regenerálódását. A bőr pontosan azt kapja, amire szüksége van: hidratáltságot, puhaságot és ragyogást.

Miért van szüksége extra ápolásra a bőrnek 20-25 éves korban?

A bőr hidratáltsága és rugalmassága nem csak az idő múlásával csökken, hanem olyan külső tényezők is befolyásolják állapotát, mint az időjárás, UV sugárzás, szmog vagy a nem bőrtípusnak megfelelő krém. Amennyiben a bőr dehidratálttá válik, akkor elveszíti természetes fényét, csökken a rugalmassága és sérülékenyebbé válik. A bőr tapintása durva lesz és már korai életkorban is ráncok megjelenéséhez vezethet. Éppen ezért nagyon fontos, időben elkezdeni a bőr ápolását és hidratálását, még mielőtt megjelennének a bőröregedés első jelei – ebben nyújtanak segítséget a professzionális kozmetikai hidratáló arckezelések.

0
    0
    Bevásárlókosaram