Sophia

Kleanthous skinjection

Kleanthous skinjection

Kleanthous skinjection
kezelés eredményei

Kozmetikai kezelés ára

44 000 Ft

Kleanthous skinjection

A Kleanthous SKINJECTION kezeléssel azonnali lifting hatást érünk el. A Skinjection kezelés során az instant hydro lifting patch  erősen hidratáló, feszesítő és izomlazító lapmaszk hatása több nap után is látványos marad. Kitűnő választás azoknak, akik azonnali eredményt szeretnének elérni egy kényeztető kozmetikai arckezelés során pl. események, rendezvények vagy fontos alkalmak előtt.

Kleanthous Skinjection kezelés menete:

 1. a bőr letisztítása, szennyeződések eltávolítása Kleanthous arctisztítóval
 2. elhalt hámsejtek eltávolítása enzim peelinggel
 3. tonizálás Kleanthous arcvízzel
 4. rádiófrekvenciás arcfeszesítés
 5. Skinjection instant hydro lifting patch lapmaszk felhelyezése
 6. a lapmaszk bejuttatása sonorezonanciával
 7. mini relax arcmasszázs
 8. Kleanthous befejező ápolás

Mitől lesz azonnali hatása a Skinjection kezelésnek?

A SKINJECTION instant hydro lifting patch a cell supporting molekulák (c.s.m.) mellett egy aktív izomlazító hatóanyagot, Argireline ®-t is tartalmaz. A c.s.m. molekulák különleges keverékével segíti a bőr regeneráló képességének növekedését, az Argireline ® pedig csökkenti a mimikai ráncokat. A hyaluronsav és az urea segít megőrizni a bőr természetes nedvességtartalmát, amivel a bőr sima és feszes tapintású válik. A kezelés során alkalmazott hydro lifting patch lapmaszk gyorsabban juttatja az értékes hatóanyagokat a bőrbe, mint egy szérum vagy krém és azokkal szemben többszörös a hatóanyagtartalma (17 ml). Rövid hatóidő elegendő ahhoz, hogy a nagy hatékonyságú összetevők felszívódjanak a bőrben. Tökéletes mimikai ráncok esetén, feltölti a nedvességraktárokat és több nap után is látványos marad a hatása.

Mi az a c.s.m. molekula és hogyan fejti ki a hatását?

Dr. Panaijotis Kleanthous német orvos professzor 1989-ben mutatta ki azt a máig legkisebb fehérjemolekulát, amely képes a sejtjeink életerejét és regenerációs képességét javítani. Ezek a cell supporting molekulák (c.s.m.), melyek egyedülálló módon a sejtben hatva, bőrszövetünk egészének szerkezetét fiatalítják meg. A c.s.m. molekulák hosszútávon és megbízhatóan regenerálják a bőr működését, biztosítják az egészséges sejtnövekedést – ezzel valódi anti-aginget valósítanak meg.

0
  0
  Bevásárlókosaram