Sophia

Professzionális bőrápolás

Kleanthous termékekkel

A kozmetikai eljárások eredményeinek hosszútávú megőrzését segíthetik a Kleanthous termékek otthoni használata, ezzel biztosítva, hogy a bőröd folyamatosan a számára megfelelő hatóanyagot kapja. Ezáltal sikerül megfelelő szinten tartani a bőröd állapotát.

A KLEANTHOUS termékek sejt szinten hatnak a bőr működésére. A cell supporting molekulák (c.s.m.), amik kizárólag a Kleanthous termékeiben találhatóak meg, olyan speciális információhordozó peptidek, melyek hosszútávon és megbízhatóan regenerálják a bőr működését.

Anti-aging 6 lépésben

Ismerd meg a Kleanthous SkinTone ápolás lépéseit, hogy csökkentsd a ráncokat és bőröd feszesebb, fiatalosabb legyen.

Kleanthous Cellular System

A világ legmodernebb kozmetikai hatóanyagaival visszaépíti és megtartja a bőr c.s.m szintjét, amivel valódi bőrfiatalító hatás érhető el.

Kleanthous SkinTone

Egyedülálló és innovatív ápolócsalád, mely a bőrfiatalítás alapegységében: a sejtben hat. A bőr látványosan fiatalabb és élettel telibb lesz.

Hidratálás 5 lépésben

Ismerd meg a Kleanthous arcápolás lépéseit, hogy megőrizd bőröd fiatalos, élénk kinézetét.

Problémás bőr ápolása

Ismerd meg a Kleanthous balancer ápolás lépéseit az egészséges, makulátlan bőrért.

Kleanthous 24/7

A 24/7 termékcsalád aktívan támogatja a bőr működését. Így az újra fel tudja építeni saját védőrendszerét.

A Kleanthous termékek segítenek elérni az egészséges, életteli és szép bőrt. 

A 24/7 sorozat a KLEANTHOUS alap termékcsaládja, amely már 25 éves kortól alkalmazható, ezzel segítve, hogy a bőr megőrizze természetes szépséget és fiatalságát.

A SkinTone sorozat 10-szeres, a Cellular System sorozat pedig 100-szoros Kleanthous c.s.m. molekula (cell supporting molekula)  mennyiséget tartalmaz a 24/7 -hez képest, így magasabb hatóanyagkoncentrátummal segítenek lassítani az öregedés folyamatát és csökkenteni a ráncokat. 

Hajápolás c.s.m. molekulákkal

Ismerd meg a Kleanthous Silia hajápolás lépéseit az egészséges hajért.

0
    0
    Bevásárlókosaram