Sophia

Kleanthous kezelés

kleanthous arckezelés

Kleanthous kezelés eredményei

Kleanthous kezelés ára

30 000 Ft

Kleanthous kezelés

A Kleanthous kezelés sejtbiológiai kutatások eredményeit használva teljesen megújítja a bőr szerkezetét, fiatalabbá, rugalmasabbá és élettel telibbé teszi azt. KLEANTHOUS alapelve a bőr struktúrájának c.s.m. molekulákkal történő állandó megújításán alapul, a sejtek életerejét és regenerációs képességét javítva. A c.s.m. molekulák hosszútávon regenerálják a bőr működését, saját erőforrásait aktiválva a bőr biológiailag fiatalodik meg.

Kleanthous kezelés menete:

1. lépés: a bőr előkészítése, szennyeződések eltávolítása 
2. lépés: elhalt hámsejtek eltávolítása
3. lépés: mélytisztító skin support maszk felvitele
3. lépés: tonizálás 
4. lépés: sonorezonanciás kezelés complex h c.s.m. szérummal
5. lépés: c.s.m. masszázs
6. lépés: befejező ápolás

A kezelés célja:

  • bőrregeneráció, a c.s.m. molekulák megújítják és regenerálják a sejteket
  •  a mimikai ráncok csökkentése
  • újraásványozás, a bioaktív növényi kivonatok ásványokkal töltik fel a bőrt és hatnak a kristályosodás ellen
  • nedvességpótlás.

A Kleanthous kezelések 30 év felett egyedien vagy kúraszerűen is alkalmazhatóak. A hosszútávú eredmény eléréséhez több kezelésből álló sorozatra van szükség, ez általában 4-6 alkalom, mely egyénenként változhat. A kúra befejeztével elért eredmény megtartásához 1-2 havonta fenntartó kozmetikai kezelés megismétlése ajánlott.

Mi az a c.s.m. molekula és hogyan fejti ki a hatását?

A sejtekben a cell supporting molekulák (c.s.m.) hordozzák azokat az információkat, melyek a regenerációhoz, így a sejtműködés fenntartásához és a sejtképződéshez szükségesek. Ezek a molekulák kezdetben elegendő mennyiségben vannak jelen sejtekben, ám számuk a kor előrehaladtával (olyan 25. életévtől kezdődően) fokozatosan csökken. Ezt a csökkenést ellensúlyozzák a Kleanthous kezelések továbbá a megfelelő otthoni bőrápolási rutin, amiben a Kleanthous otthoni termékei segítenek nekünk.

0
    0
    Bevásárlókosaram