Sophia

Arcfiatalító lifting szépségprogram

Arcfiatalító lifting program

Kezelés eredményei

Szépségprogram ára

4 alkalom
200 000 Ft

Arcfiatalító lifting szépségprogram

Az arcfiatalító szépségprogramban a Hifu technológián alapuló kollagénszintézist fokozó bőrfeszesítő eljárás mellett, a bőr irharétegébe különféle hatóanyagokat juttatunk be. Ezek a hatóanyagok elengedhetetlen feltételei a bőr szerkezetének újjáépítéséhez. Ilyen például az aminosav-komplex, mely a bőr kollagén termelődését támogatja vagy az emberi szervezetben megtalálható hyaluronsav, mely növeli a sejtek vízfelvevőképességét.

A kozmetikai kezelés fájdalommentes, kellemes érzést adó arckezelési program, mely magába foglalja az arc, szemkörnyék, ajak és toka kezelését.

Az arcfiatalító lifting szépségprogram eredményei:

  • a megereszkedett bőr megemelkedik, feszesebbé válik
  • az arc kontúrjai harmonikusabbá válnak
  • az apróbb ráncok feltöltődnek, a mimikai ráncok mélysége csökken
  • tökéletesen hidratált és kisimult lesz a bőr, visszanyeri fiatalságát, teltségét
  • késlelteti az esetleges plasztikai műtétek szükségességét

Az arcfiatalító szépségprogram folyamata:

Első alkalommal nagy intenzitású fókuszált ultrahang HIFU kezelést végzünk, mely hosszútávú megújulási folyamatokat indít be a bőr mélyebb rétegeiben. A kezelés utáni azonnal érezhető eredmény, hogy a bőr tömörebbé, kisimultabbá válik, majd a beavatkozást követő hónapokban folyamatos, intenzív kollagén- és elasztin rost termelődés következik, így a maximális hatás kb. 2-3 hónap alatt alakul ki. A bőr tömöttebb tapintású, rugalmasabb, feszesebb, egyenletesebb tónusú lesz.

A  következő 3 alkalom során heti rendszerességgel juttatunk a bőr irharétegébe a bőr megújulását segítő hatóanyag-koktélt. A kezeléssorozat a finom vonalakat és ráncokat célozza meg. Kisimítja a szarkalábakat, javítja a bőr textúráját, fokozza a hidratáltságot és a bőr saját, természetes fényét. 

A szépségprogram hatékonyságának feltétele a heti rendszerességgel végzett kozmetikai kezelések. A szépségprogram köszönhetően a bőr 9-12 hónapon át is megtartja feszességét, fiatalos megjelenését. A kúra befejeztével elért eredmény hosszútávú megtartásához 1-2 havonta ajánlott egy fenntartó kozmetikai kezelést megismételni.

0
    0
    Bevásárlókosaram