Sophia

Mikrodermabrázió

mikrodermabrazió

Mikrodermabrázió
kezelés eredményei

Kozmetikai kezelés ára

1 alkalom
25 000 Ft

5 alkalmas bérlet (6 hétig érvényes)
112 500 Ft

Mikrodermabrázió

A mikrodermabrázió (bőrcsiszolás) egy mechanikai peeling módszer, mely finomabbá és simábbá teszi a bőrfelszínt. A mikrodermabrázió a bőr hibáinak megszüntetésére tisztító, a bőrlégzést fokozó és sejtmegújító hatásait alkalmazza.

Személyre szabott mikrodermabráziós kozmetikai kezelés menete:

 1. a bőr előkészítése, szennyeződések eltávolítása
 2. gyémántfejes mikrodermabrázió
 3. a bőr fertőtlenítése
 4. sonorezonanciás hatóanyagbevitel (biorezonanciás és fényterápiás ultrahang)
 5. befejező ápolás

Személyre szabott kezelésnél a mikrodermabráziót követő hatóanyagbevitelhez használt ampulla/szérum kiválasztásánál az elérni kívánt hatást és a vendég bőrének egyéni érzékenységét veszem figyelembe .

Milyen hatása van a mikrodermabráziós arckezelésnek?

A gyémántfejes mikrodermabrázió hatására:

 • javul a bőrlégzés (fokozódik az oxigén felvétel)
 • jelentősen javul a bőr hatóanyag-felvevőképessége
 • fokozza a kollagén képződést
 • sejtmegújító hatású
 • javul a bőr tónusa és egyenletessége
 • a kisebb aknés hegek mélysége csökken
 • az apróbb ráncok felületessé válnak
 • halványítja a pigmentfoltokat
 • a vákuum hatására javul a nyirokkeringés és a bőr anyagcseréje.

Milyen időközönként ajánlott a mikrodermabrázió?

A mikrodermabráziós kezelés egyszeri alkalommal is végezhető, azonban a bőr hibáinak megszüntetéséhez több kezelésből álló kúrára van szükség. Ez általában 4-6 vagy akár 8 alkalom is lehet, mely egyénenként változhat. Kúraszerű alkalmazás esetén heti rendszerességgel végzett kezelések szükségesek. A kozmetikai kezelések ideje alatt a vendégnek megfelelő otthoni fényvédelemről kell gondoskodnia.

Miért van szükség a mikrodermabrázióra?

Testünket a bőrünk felszínén lévő vékony elhalt hámréteg védi meg a külső behatásokkal szemben, ez a védelem akadályozza meg a bőr számára szükséges anyagok bejutását a bőr mélyebb rétegeibe. Ez az oka annak, hogy az otthoni ápolás során használt krémek, hatásukat nem tudják látványosan, és tartósan kifejteni, mivel a hatóanyagok nagy része ebben az elhalt, kiszáradt sejteket tartalmazó bőrfelszínben szívódnak fel, és nem jutnak le a még életképes sejtekhez, melyek igazán hasznosítani tudnák.

A bőr élettani tulajdonsága, hogy folyamatosan új sejteket termel, a bőr alsóbb rétegeiben keletkező új sejtek, a bőr felszíne felé vándorolnak, közben fokozatosan elhalnak, kiszáradnak, majd normál esetben leválnak, majd új sejtek létrehozásával pótolja. A mikrodermabrázió (arccsiszolás) felgyorsítja ezt a folyamatot azáltal, pillanatok alatt eltávolítja az elhalt sejteket, ezáltal jelentősen felgyorsítja az új, friss bőrsejtek kialakulását. Különösen fontos ez az évek előrehaladtával, mivel ez a hámlási folyamat fokozatosan lelassul, ezáltal a bőr megvastagszik, szárazabb érzetet kelt. A bőrfelszín megvastagodása előfordulhat fiatalabb korban is, főképp a zsíros bőrtípusok velejárója, de különböző bőrbetegségek is okozhatják.

0
  0
  Bevásárlókosaram