Sophia

C vitamin kezelés

c vitamin kezelés

Kezelés eredményei

Kozmetikai kezelés ára

30 000 Ft

C vitamin szérum kezelés

Erőteljes antioxidáns hatású, citrusos aromaterápiás arckezelés, mely felébreszti az  érzékeket, feltölti a bőrt C vitaminnal és annak energiáival. Egyedülálló helyreállító hatásával még a leginkább igénybevett bőrt is simává, ragyogóvá, puhává és sugárzóvá varázsolja. Az ellenálhatatlan citrusos illatatok és a krémek gazdag textúrái miatt a C vitamin kezelés igazi kényeztetés a bőrnek és a léleknek.

A C vitaminos kozmetikai kezelés menete:

 1. a bőr előkészítése, a szennyeződések eltávolítása
 2. az elhalt hámsejtek eltávolítása C vitamin bőrradírral
 3. citrusos frissítő permet
 4. koncentrált kezelés – tiszta C vitamin szérum
 5. masszázs
 6. antioxidáns C vitamin habmaszk felhelyezése
 7. befejező ápolás

A C vitaminos kezelés azonnali eredményei:

 • Maximális hidratáltságot és vitalitást biztosítva, puhává és sugárzóvá varázsolja a bőrt.
 • A koncentrált C vitamin szérum kivételes antioxidáns hatású, védi a bőrt a szabadgyököktől, mélyrehatóan helyreállítja azt.
 • Megelőzi a fáradtság jeleinek kialakulását.

Miért van szüksége a bőrnek C vitaminra?

Bizonyos tényezők, mint a légszennyezés, napsugárzás, dohányzás vagy a stressz több és több szabadgyököt termelnek, ami gyengíti a bőr saját védekező képességét és felgyorsítja a bőr természetes öregedési folyamatát, ami a bőr rugalmasságának vesztéséhez, dehidratáltsághoz, a ráncok és a sötét foltok megjelenéséhez vezet. A bőr nem mindig rendelkezik a megfelelő mennyiségű természetes forrással a károk kijavításához és a szervezetünk számára legfontosabb antioxidáns, a C-vitamin raktárainak a feltöltéséhez. Éppen ezért a Natura Bissé C vitamin szérum kozmetikai kezelése ellátja bőröd a megfelelő mennyiségű, értékes C-vitaminnal.

0
  0
  Bevásárlókosaram