Sophia

Rádiófrekvenciás arcfeszesítés

rádiófrekvenciás arckezelés

Rádiófrekvenciás arckezelés
kezelés eredményei

Kozmetikai kezelés ára

1 alkalom
30 000 Ft

6 alkalmas bérlet (8 hétig érvényes)
160 000 Ft

Dekoltázs hidratálással kiegészítve +3 000 Ft

Rádiófrekvenciás arckezelés

A rádiófrekvenciás arckezelés a bőr természetes kollagén termelődését serkenti, a meglévő kollagén rostokat feszesíti, és beindítja a kötőszövet regenerálódását. A kollagén termelés beindításához folyamatos, ismételt ingerekre van szüksége a kötőszöveti sejteknek, ezért a bőr megújításához idő kell. A kezelés kúraszerű eredményeként a bőr újabb és rugalmasabb kollagén rostokat képez, így a kezelt bőr teljesen átépül, hatására egy fiatalosabb és feszesebb bőrfelület jön létre. A mimikai ráncok mélysége csökken és az apróbb ráncok kisimulnak.

Hogyan ajánlott a rádiófrekvenciás arckezelés?

A hónapokig tartó hatást eléréséhez kúraszerű alkalmazás szükséges. 
25-30. életévtől kezdődően, mikor az arcbőr kezd veszíteni feszességéből, de a ráncok még nem mélyültek el, elsősorban megelőző jelleggel ajánlott  3-4 alkalmas rádiófrekvenciás kezeléssorozatot végezni.
40-50. életévtől kezdődően, mikor az arcbőr megereszkedett, veszít tömörségéből és a ráncok is elmélyültek, akkor 6-8 alkalom elvégzése javasolt, heti rendszerességgel.

A rádiófrekvenciás arckezelés menete:

 1. szennyeződések eltávolítása a bőrről
 2. az elhalt hámsejtek eltávolítása
 3. tonizálás
 4. arcfeszesítés rádiófrekvenciával
 5. hidratálás
 6. befejező ápolás

Mitől veszíti el a bőr a feszességét?

Bőrünk kötőszövetének egyik legfontosabb összetevője a kollagén, mely a bőr rugalmasságáért és feszességéért felel. Azonban az idő előrehaladtával és a fénykárosodás eredményeképpen a szervezetünkben található kollagén mennyisége csökken, így bőrünk rugalmassága csökken, arcbőrünk megereszkedik és ráncok jelennek meg a bőr felszínén. A rádiófrekvenciás arcfeszesítéssel azonban ez a folyamat lassítható és segítségével a bőr természetes kollagén termelése fokozható.

Hogyan hat a rádiófrekvenciás arcfeszesítés?

A rádiófrekvenciával közvetített energia képes átépíteni a bőr mélyebb, kollagénnel átszőtt kötőszöveti rétegét anélkül, hogy a bőr felületén bármilyen látható vagy érezhető sérülést okozna. A rádiófrekvencia által kiváltott hőhatás a már meglévő kollagén rostokat feszesíti, és beindítja a kötőszövet regenerálódását, továbbá élénkíti az anyagcsere-folyamatokat, növeli a sejtek biokémiai aktivitását és javul az oxigenizáció. Ezzel a bőr saját önregeneráló folyamatait beindítva fiatalodik meg.

A rádiófrekvenciás arckezelés nem végezhető:

 • szív pacemakerrel rendelkezőkön vagy szívprobléma esetén
 • epilepszia vagy hasonló állapot gyanúja vagy diagnosztizálása esetén
 • daganatos megbetegedés esetén
 • bőrgyógyászati probléma, lázas állapot vagy herpeszes betegség esetén.
0
  0
  Bevásárlókosaram