Sophia

KLEANTHOUS SILIA

A c.s.m. molekulák belülről, természetes módon, a bőr saját erőforrását használva, tartósan regenerálják a hajhagymák működését.

Részletek

A Kleanthous Silia hajápolási család a cell supporting molekulákkal (c.s.m.) belülről, természetes módon, a hajgyökerekben található sejtek serkentésével előmozdítja a hajnövekedést és ezzel együtt meggátolja a hajhullást.

Silia shampoo

Sampon hajhullás ellen 200 ml​

23 600 Ft

A dús, erős hajat az egészséges fejbőrnek és a hajgyökerek megfelelő tápanyagellátásának köszönhetjük. A SILIA sampon a cell supporting molekuláknak a fejbőr igényeire szabott keverékét tartalmazza. Támogatja a hajgyökerek működését és előmozdítja a hajnövekedést. A SILIA sampon ajánlott hajhullás, töredezett vagy vékonyszálú haj, korpa és fejbőrviszketés esetén.

23 600 Ft

Sampon hajhullás ellen 200 ml​

Silia conditioner

Kondicionáló hajbalzsam 200 ml

23 000 Ft

Hajszerkezet erősítő és fényt adó hajkondícionáló. A hajbalzsam semlegesíti a sampon kémhatását, ezáltal kiegyenesíti a hajszerkezetet és könnyed kifésülhetőséget biztosít. A benne található panthenol, szója és E-vitamin védi a hajat a kiszáradástól. Hatékony antioxidáns hatóanyagai pedig védelmet nyújtanak a nap káros UVA és UVB sugárzásaitól. Biotin és esszenciális aminosavak segítenek a haj szerkezetének sejten belüli felépüléséhez. A zabkivonat rugalmasságot és fényt kölcsönöz a hajnak.

23 000 Ft

Kondicionáló hajbalzsam 200 ml

Silia hair growth serum

Hajnövesztő szérum 25x7 ml

86 200 Ft

A Silia hajnövesztő szérum cell supporting molekulák mellett egy innovatív, hajhullás elleni hatóanyagot, a Redensyl® -t is tartalmaz. Ez a speciális összetétel klinikailag bizonyítottan segíti a hajnövekedést és támogatja a hajhagymák megfelelő működését. Kimondottan ajánlott hajhullás, vékony, töredezett haj esetén.

Használata: Hajmosás után törölközőszáraz vagy csak egyszerűen a száraz fejbőrre felvisszük a szérumot és apró, körkörös mozdulatokkal bemasszírozzuk a fejbőrbe. Ajánlott a mindennapos használata.

86 200 Ft

Hajnövesztő szérum 25x7 ml

0
    0
    Bevásárlókosaram