Sophia

Tisztító arckezelés

tisztító arckezelés

Tisztító arckezelés eredményei

Kozmetikai kezelés árak

Hagyományos tisztító arckezelés 25 000 Ft

Anti-aging tisztító kezelés 35 000 Ft 

Kiegészítő szolgáltatások
Mikrodermabrázió / Masszázs /
Dekoltázs hidratálás
+ 3 000 Ft

Tisztító arckezelések

Tisztító arckezelés (90 perc)

A tisztító arckezelés mitesszeres, pattanásos,  vagy problémás bőrű vendégeknek ajánlott. A tisztító kezelés eredményeképpen a pórusok kitisztulnak, javul a bőrlégzés, tapintása puhává válik és az arc újra hidratált lesz. Problémás bőrű vendégeknél a meglévő mitesszerek eltávolítása mellett célunk a faggyútermelődés normalizálása és szükség esetén a gyulladásos folyamatok csökkentése. A tisztító arckezelés során magas minőségű termékekkel, a bőr aktuális állapotának megfelelően van kezelve, figyelembe véve az egyéni érzékenységet.

Hagyományos tisztító arckezelés menete:
szennyeződések letisztítása a bőrről, arcbőr felpuhítása, kíméletes gépi vákuum tisztítás, kézi tisztítás, fertőtlenítés, összehúzó és pórustisztító arcpakolás, Sonostar Matrix sonorezonanciás kezelés, befejező ápolás

Anti-aging tisztító kezelés mezoterápiával (120 perc)

Komplex kezelés az arc,-nyak és dekoltázs területére. Ajánlott azoknak a vendégeknek, akiknek fontos, hogy az arctisztítás mellett egyidőben a ráncok kisimuljanak, az arckontúrok harmonikusabbá váljanak. A mezoterápia során alkalmazott különböző hatóanyagok célzottan segítik a bőr fiatalítását és visszaállítását. 

Anti-aging tisztító kezelés menete:
szennyeződések letisztítása a bőrről, elhalt hámsejtek eltávolítása peelinggel, tonizálás, nyak- és dekoltázs hidratálása, kíméletes gépi vákuum tisztítás, kézi tisztítás, arcbőr fertőtlenítése, mélytisztító arcpakolás, hidratálás hyaluronsavval és peptidekkel, tű nélküli mezoterápia, befejező ápolás

Akik nem szeretik a hagyományos nyomkodós tisztítást, de szeretnék, hogy a pórusok kitisztuljanak és egészségesebb bőrképre vágynak, nekik alternatív megoldásként a Hydra Beauty arckezelés ajánlott. A Hydra Beauty® rendszer a legújabb, a bőrmegújító orvos-esztétikai technológia, amely minden eddiginél hatékonyabb bőrfelszíni tisztítást tesz lehetővé fájdalommentesen. 

0
    0
    Bevásárlókosaram