Tisztító arckezelés

Kezelés eredményei

Kezelés ára

15 000 Ft

Masszázzsal kiegészítve
18 000 Ft

Mikrodermabrázióval kiegészítve
+ 3 000 Ft

Tisztító arckezelés

A tisztító arckezelés során a bőrt aktuális állapotának megfelelően kezeljük, a meglévő mitesszereket eltávolítjuk, majd hidratáljuk, tápláljuk azt. A kezelés eredményeképpen a pórusok kitisztulnak, javul a bőrlégzés, tapintása puhává válik és az arc újra hidratált lesz. Pattanásos, problémás bőrű vendégeknél a meglévő mitesszerek eltávolítása mellett célunk a gyulladásos folyamatok csökkentése és a faggyútermelődés normalizálása.

Tisztító kezelés menete:
1. lépés: szennyeződések eltávolítása a bőrről
2. lépés: elhalt hámsejtek eltávolítása peelinggel
3. lépés: tonizálás
4. lépés: a bőr felpuhítása – előkészítés a tisztításhoz
5. lépés: mitesszerek eltávolítása, majd az arcbőr fertőtlenítése
6. lépés: sonorezonanciás kezelés*
7. lépés: arcpakolás felhelyezése bőrtípusnak megfelelően
8. lépés: befejező ápolás

A tisztító kezelés kérhető masszázzsal kiegészítve is.

* Milyen hatása van a kezelésbe beépített sonorezonanciás kezelésnek?
A sonorezonanciás kezelés során az ultrahang áldása a biorezonancia és az integrált fényterápia hatásával egészül ki. Hatására a tisztítást követő szérum könnyebben és mélyebben szívódik fel a bőrben, javul a bőrszövet vérkeringése, így a bőr oxigén- és tápanyagellátása is fokozódik. Elősegíti a heg nélküli gyógyulást és a bőr gyorsabb regenerálódást. Az egyidejűleg alkalmazott fényterápia gyulladáscsökkentő hatásának köszönhetően javítja a pattanásos arcbőrök állapotát.

A tisztító arckezelés kiegészíthető mikrodermabrázióval, melynek során jelentősen javul a bőr hatóanyagfelvevő-képessége, elősegíti a bőrlégzést és sejtmegújító hatása van. Használata az őszi-téli hónapokban javasolt.