Sophia

Hifu arclifting kezelés

hifu kezelés

Hifu kezelés eredményei

Hifu kezelés árak

Teljes arc-, nyak
130 000 Ft

Teljes arc-, nyak-, dekoltázs
170 000 Ft

1 terület
(Szemkörnyék / Toka / Dekoltázs)
70 000 Ft

Arcfiatalító lifting szépségprogram
200 000 Ft-tól

Hifu kezelés

A Microson Pen-nel végzett HIFU kezelés (High Intensity Focused Ultrasonic) nagy intenzitású fókuszált ultrahang kezelés, ami  műtét nélküli arcfiatalítást tesz lehetővé. Az egyik leghatékonyabb orvos-esztétikai eljárás, melynek energiája mélyen a bőr alatti, izomfelszíni rétegekben fejti ki hatását. Beindítja a kollagén- és elasztin rostok termelődését, miközben hatással van a bőr felszínére is. Eredménye a feszesebb, fiatalosabb arcbőr és a ráncok csökkenése. A kezelés nyáron is végezhető, fényérzékenységet nem okoz.

HIFU kezelés menete:

 1. a bőr kíméletes előkészítése, szennyeződések eltávolítása
 2. fókuszált ultrahang kezelés 4,5 mm, 3mm és 1,5 mm mélységben 
 3. regeneráló befejező ápolás

Már egy alkalom is elegendő. A kezelés utáni azonnal látható eredmények mellett,  az azt követő hónapokban további, folyamatos, intenzív bőrmegújulás következik, így a maximális hatás kb. 2-3 hónap alatt alakul ki. Az eredmény 1-2 évig tart, ezután évente ismételhető fenntartó kezelés.

A bőr szerkezetének újjáépítését egyéb bőrfiatalító kezelésekkel kombinálva tovább támogathatjuk. Kedvezményes csomagajánlatért válaszd az arcfiatalító lifting szépségprogramot.  

Mikor ajánlott a kezelés?

 • Műtéti beavatkozás és felépülési idő  nélküli feszesebb, ránctalanabb arcbőr eléréséhez.
 • 35 év fölött a bőr megereszkedésének megelőzésére.
 • 45 év fölött a megereszkedett bőr megemelésére.
 • Ajánlott a bőrtónus,  bőrtextúra javítására.
 • Ajánlott a szemkörnyéki ráncok kisimítására és a szemöldök, homlok megemelésére.
 • Az esetleges plasztikai beavatkozások késleltetésére.

 

Hogyan működik a Microson Pen® készülék ?

A Microson Pen® készülék fókuszált ultrahang technológiája a bőr különböző rétegeiben apró, kontrollált hősérülési pontokat hoz létre 4,5 mm, 3,0 mm és 1,5 mm mélységekben. Elérve azt a SMAS réteget is, amit más elektrokozmetikai eljárások korábban nem tudtak kezelni. – (A SMAS réteg az arc izomszövetéhez tartozó terület 4,5 mm mélyen a bőr felszíne alatt, melyet kollagén és rugalmas rostszövetek alkotnak, és fontos szerepet játszik az izomösszehúzódások átvitelében a bőrfelszínhez.) – A bőr felszínén áthatolva, a mélyebb rétegekben  a 60-65 ℃ hőmérsékleten létrehozott hősérülés először egy „shrinking”-nek nevezett azonnali szövetfeszesítést eredményez. Ezt követi a 2-4 hónap alatt tartó neo-collagenesis folyamat, mely során a kollagénrostok újra struktúrálódnak, így az eredmény még tartósabbá válik és egy hosszútávú face-lifting és arcfeszesítő hatás alakul ki.

Utóápolás

A kezelés után azonnal visszatérhet szokásos tevékenységeihez, felépülési idővel nem kell számolni.  Mellékhatásként maximum néhány órán át tartó bőrpír, minimális ödéma jelentkezhet. Fontos azonban, hogy a beavatkozás után 2 hétig javasolt a bőr felhevülésével járó tevékenységek, mint a napozás, a szoláriumozás, a szaunázás és a megeröltető testedzés kerülése. Nem ajánlott még a savas, hámlasztó kozmetikai készítmények alkalmazása legalábbb 2 hétig. Kezelés után fokozottan figyelni kell a hidratálásra és fényvédelemre, legalább 2 hétig 50 faktoros fényvédő krém használata szükséges.

0
  0
  Bevásárlókosaram